ZENEKARI TAGOK

BOKA ACOUSTIC BAND


CSORBA PÉTER - DOBOS 

1975. május 28-án születtem Székesfehérváron.Bár zenész családból származom '89-ig nem voltam hangszer közelben. Kalandos úton aztán a dob lett a hangszerem.Tanáraim voltak: Mohai Győző, Balázs Elemér, Solti János, Jeff Bodroux, és Szendőfi Péter.Az évek során sok formációban játszottam és előfordulok jelenleg is: IKSZ, Obelisk quartett, Andante jazz quartett, Creative Solution, Wild Horses, Mits jazz band, Hang-Szín-Tér Big-Band, Penta-Tones, Kodolányi reneszánsz zenekar, Utazók, Árkádia, Spencer-Hill Magic Band, Sárga Taxi, Trióda zenekar, Boka és a Klikk. Jelenleg a Gorsium Művészeti Szakgimnázium dobtanáraként is dolgozom, és tanítom a következő generáció dobosait! 


FARSANG GERGELY - BASSZUSGITÁROS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zenei csaladból származom, így már kiskorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a zene. 3 éves koromban kezdtem zongorázni, majd, 13 évesen váltottam hangszert, a basszusgitárt. Mindig is tetszett ez a hangszer, hogy egyszerre ritmus, kisérő és szólisztikus hangszer is. Kezdetben alapfokon tanultam , majd a Hang-Szín-Tér műveszeti szakközépben folytattam, amit el is végeztem. Most a Kodolányi János főiskola húrjait koptatom, jazz- előadóművész /bassszusgitár szakon. Fontos számomra a zeneírás, ötletelés is, így saját nótákat is gyakran írok. Több zenekarban is játszom jelenleg, próbálom a legtöbbet kihozni magamból, és a hangszeremből.


MITS MÁRTON - SZAXOFONOS

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztem 2008-ban mint szaxofon előadóművész, tanár. 1999-ben megalakítottam saját zenekaromat a MITS JAZZ BAND-et, mellyel számos fesztiválon szerepeltünk itthon (Alba Regia Jazz Fesztivál, Alba Impro Jazz Fesztivál stb.) és külfödön (Berlin, Olaszország, Ukrajna, Finnország stb.) 1999-2000-ig a Quimby zenekar szaxofonosa voltam. Jelenleg Kodolanyi Janos Főiskola művészeti tanára vagyok, illetve sok hazai pop és jazz formációban játszom! .....és nem iszom kávét.... :-) 


TÓTH PÉTER - GITÁROS


 

 
Székesfehérváron születtem 1990. áprilisában. Már egészen kisgyerek koromban komoly érdeklődést mutattam a zene-, különösen a rock zene iránt. A közeli és távoli rokonságban egyébként senki sem foglalkozott komolyan zenével, egyedül én lettem ilyen „kívülálló”. Kezdetben dobolni tanultam, majd 15 éves koromban kaptam első akusztikus gitáromat. Gimnazista éveim végén alakult az első banda, amelyben játszottam. Ez a csapat azonban néhány fellépést követően, az egyetemi évek kezdetével szétszéledt. Egyetemi tanulmányaim során több rövid életű formációban szerepeltem, majd ezt követően kezdtem el zeneszerzéssel foglalkozni. Így jutott el Boka fülébe az egyik általam írt dal, melynek köszönhetően néhány telefonos és személyes egyeztetést követően az alakuló együttesben találtam magam…