KAPCSOLAT

KONCERTSZERVEZÉS

CD. ÉS KÖNYVRENDELÉS: 

BOKA MUSIC PRODUKCIÓ

Mobil:06 30 5798 898

Telefon/Fax: 06 25 626 599

E-mail: bokazso@gmail.com


BOKA ÉS A KLIKK

"A Boka és a Klikk tehát 2012-ben alakult, Tóth László, Menyhárt Mihály, Csorba Péter és Bokányi Zsolt játszott együtt az első időkben. Ez a formáció rögzítette a Rázd meg, baby! c. lemezt, ami igen gyorsan készült el, tizenkét dallal. Boka elmondása szerint, még őket is meglepte a tempó amiben képesek voltak dolgozni a dalokon. Az album megjelenésével együtt videoklip is készült a címadó dalhoz, és számos koncerten mutatták be az új lemezt."

"Az első bemutatkozásra egy győri nemzetközi fesztiválon került sor, tehát sikeresnek mondható az indulás. A Rázd meg, baby! c. lemez nem csak CD. hanem bakelit korong formájában is megjelent, ami még a Lemezbörze c. zenei magazin érdeklődését is felkeltette, és címoldalán szerepeltek Bokáékat. Nem sokkal később Sir Cliff Richard, Bill Haley lánya Gina Haley vagy éppen Paul Young is, a velük készült sajtófotózáson azt a lapszámot választotta, amelynek a címlapján ott volt a Boka és Klikk."

"Egy idő után viszont itt sem maradtak el a személyi változások. Tóth László és Menyhárt Mihály úgy döntöttek, hogy inkább egy másik zenekarban folytatnák tovább, így helyükre új tagok érkeztek. Faragó Péter, Nagy György, Jírus János mellett új színt jelentett Röthler Patrícia énekes vokalista jelenléte is. Jírus János előtt egyébként Homoky Viktor billentyűzött a formációban, ám a Gorsium Művészeti Szakgimnáziumban betöltött igazgató-helyettesi munkája mellett egy idő után nem tudta vállalni az aktív zenélést." 

Az idézet Bakonyi István "A MIKROFONTÓL A KERESZTIG" c. könyvéből való!


A zenekar tagjai 2012. és 2017. között:

Bokányi Zsolt - Ének

Csorba Péter - Dob

Menyhárt Mihály - Basszusgitár 

Tóth István - Gitár

Faragó Péter - Basszusgitár

Homoky Viktor - Zongora

Nagy György - Gitár

Jirus Janó - Zongora

Röthler Patrícia - Ének/vokál


Rázd Meg Baby! 

Live Koncert