KAPCSOLAT

BOKA MUSIC PRODUKCIÓ

Mobil:06 30 5798 898

Telefon/Fax: 06 25 626 599

E-mail: bokazso@gmail.com


KÖNYV BOKÁRÓL

„A végén csattan az ostor!” – tartja a szólás. Bokányi Zsolt – népszerű nevén „Boka” – eddigi életútjából akár végig örömmel szemezgethet a kedves Olvasó. Fordulatos, magasságokat és mélységeket is megjárt út ez, amiben a jó humorú, tehetséges zenész, menedzser és műsorvezető éppúgy tetten érhető, mint az egykori „világfi”, akinek élményekért, jó bulikért, egy-egy jó poénért nem kellett a szomszédba mennie. De a figyelmes olvasóra meglepetés vár! Egyszer csak előtűnik egy ember, aki a legnagyobb kérdést is meri feltenni, amit csak a szív megfogalmazni képes: „Hogyan tovább?!” Hogyan tovább, amikor hallok Valakiről, aki be tudja kötözni lelkem sebeit, aki nem csupán a felszínen, hanem ott legbelül képes örömet adni, s aki értelmet ad annak, hogy az a hangrezgés, amit egy hangszer vagy egy emberi hangszalag kibocsát, miért tudja az érzelmeket olyan mélyen felkavarni? - Miért élünk egyáltalán, s mi lesz, ha mindazzal, amit tettünk, mondtunk vagy gondoltunk el kell számolnunk egy napon?

Boka megtalálta a válaszokat Valakinél, akire egészen odabízta a „hogyan tovább” kérdését. Ez a könyv azért is izgalmas olvasmány, mert jelenleg egy félbemaradt torzó, - s ez a megjegyzés nem a kiváló íróját minősíti. A „főhős” alakul át folyamatosan, s bármily meglepő egy sikeres embertől ilyet hallani – különösen Boka régi ismerőseinek és barátainak – mégis ő nem más, mint egy sztárból lett boldog szolga. Megmentőjének szolgája. S hogy ez az életmű hogyan fogja még ezt a Megmentőt hirdetni és dicsérni, az a jövő zenéje. Igen, lehet, hogy Boka jövendő zenéje…

                                                             Somogyi László Lelkipásztor


A könyv megrendelhető a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeken.  1500 Ft (+ Postaköltség). Szállítás 3 nap! A könyvbemutatók időpontjai a KONCERTNAPTÁR menüpontban!  Rengeteg fotó, és + DVD. melléklet!   Rendeld meg akár most a kiadványt!