KAPCSOLAT

BOKA MUSIC PRODUKCIÓ

Mobil:06 30 5798 898

Telefon/Fax: 06 25 626 599

E-mail: bokazso@gmail.com


VÁLOGATÁS CD-K

Székesfehérvár Megyei Jogú város kiadásában és gondozásában, 2000-ben megjelent kiadvány. Nagy megtiszteltetés volt hogy a Sárga Taxi Rock - And Roll Varázs c. dala is helyet kapott a lemezen. 

 

 

 

 

 

 


 2001-ben jelent meg egy válogatás album, a Sárga Taxi zenekar addig rögzített felvételeiből. Az albumra a zenekar egyetlen "új" feldolgozás dalt rögzített, Szécsi Pál, Karolina c. dalát. A rock and roll köntösbe öltöztetett dal hatalmas sikert aratott a rádiók játszási listáján, és a retro discok lemezlovasainak körében is. A lemez megjelenésével egyszerre készült el a formáció második videója is,  a "Csak őt szeretem" c. dalhoz.   

 

 

 

 


2002-ben jelent meg ez a válogatás lemez a B and B Produkció kiadásában és gondozásában, amire a Sárga Taxi - Vártam Rád c. dala is felkerülhetett! 

 

 

 

 

 

 


2003 ban jelent meg ez a hazai rock and roll bandák dalait tartalmazó gyűjtemény, ami a X. jubileumi rock and roll sátortábor és fesztivál kiadványa volt a Cadillac Produkció gondozásában. Nagyon megtisztelő volt hogy a Sárga Taxi zenekar is felkerülhett kettő dallal a kiadványra. Sok remek zenekar felvétele mellett a Nagy Szerelem és az Álmodni szép c. dalok hallhatók a formációtól. 

 

 

 2003-ban a B and B Produkció kiadta a Fejér Zene c. válogatás album második részét! Erre a kiadványra került fel Boka első szóló dala a Ha kell, illetve a Sárga Taxi zenekar Elment a lány c. balladája is heyet kapott a kiadványon.

 

 

 

 

 


A Régió Hangjai c. zenei válogatás CD. 2005-ben került kiadásra, szintén a B and B Produkció gondozásában. Boka második szóló produkciója a Csak annyit mondtál mellé a Sárga Taxi zenekar, elsősorban rádiók számára készített felvétele a Taxi Mix került fel a lemezre.  

 

 

 

 

 


 2017-ben a B and B Produkció gondozásában készült el a Sárga Taxi zenekar 20 éves, jubileumi dupla CD. lemeze. Az albumon harminc dal található a csapat pályafutásának dalaiból válogatva, de maradt még legalább egy nagylemeznyi dal, ami nem került fel a korongra. Méltó kiadvány készült, a ma már nem működő legendás zenekar jubileumára, amihez Heiter Dávid Tamás rádiós-televíziós szerkesztő riporter írta a köszöntőt és lemezajánlót.